Ga terug

Wraps met kipburger

Bereidingstijd 20 min
Gang Hoofdgerecht
Porties 4
calorieën 824 kcal

Ingrediënten
  

  • 8 wraps
  • 4 kipburgers 100 gram per stuk
  • 200 gram ijsbergsla
  • 1 komkommer
  • 2 paprika’s
  • 4 tomaten
  • 150 gram kruidenkaas boursin (1 bakje)
  • olijfolie

Instructies
 

  • Bak de kipburgers in een scheut olijfolie in een koekenpan in ongeveer 5 minuten bruin.
  • Snijd intussen de ijsbergsla in reepjes. Snijd de tomaat, de paprika en de komkommer in blokjes.
  • Verwarm de wraps volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  • Snijd de kipburgers in reepjes. Besmeer de wraps met kruidenkaas en verdeel de reepjes kipburger over de wraps. Leg ook een beetje ijsbergsla, tomaat, paprika en komkommer in het midden van de wraps.
  • Vouw de zijkanten van de wrap over elkaar heen en vouw daarna de onderkant dicht.
    Eet smakelijk!

Notities

Jodium (µg): 16