Recept afdrukken

Vegetarische pasta geitenkaas

Bereidingstijd20 min
Gang: Hoofdgerecht
Porties: 4

Ingrediënten

  • 300 gram pasta
  • 520 gram gezeefde tomaat
  • 800 gram Italiaanse roerbakgroenten
  • 1 teen knoflook
  • 100 gram verse zachte geitenkaas
  • JOZO naturel
  • peper
  • olijfolie

Instructies

  • Breng een pan met water aan de kook en kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Voeg een eetlepel olijfolie aan het water toe om te voorkomen dat de pasta aan elkaar gaat plakken.
  • Hak de teen knoflook fijn. Verhit een eetlepel olijfolie in een koekenpan. Bak de knoflook met de Italiaanse groenten ongeveer 5 minuten in de pan. Voeg vervolgens de gezeefde tomaten en de verse geitenkaas toe en verwarm dit kort mee.
  • Giet de pasta af en serveer het samen met de pastasaus.
  • Voeg naar smaak JOZO naturel en peper toe.

Notities

Jodium (µg): 10