Ovenschotel met sperziebonen
2 zakjes Maggi aardappelpuree á la minute Naturel (1 zakje bevat 89 gram) 300 gram rundergehakt 250 gram champignons 800 gram sperziebonen 2 uien JOZO naturel
- 2 zakjes Maggi aardappelpuree á la minute Naturel 1 zakje bevat 89 gram
- 300 gram rundergehakt
- 250 gram champignons
- 800 gram sperziebonen
- 2 uien
- JOZO naturel
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Punt de sperziebonen. Breng een pan met ruim water aan de kook en kook de sperziebonen hierin niet langer dan 8 minuten.
Rul het gehakt in een koekenpan. Voeg vervolgens de ui en de champignons samen met de JOZO naturel toe en bak dit ongeveer 3 minuten op hoog vuur mee.
Bereid intussen de aardappelpuree volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Vul de bodem van de ovenschaal met het gehaktmengsel, doe de sperziebonen daar bovenop en voeg als laatste laag de aardappelpuree toe.
Zet het geheel 30 minuten in de oven.