Ovenschotel met sperziebonen

2 zakjes Maggi aardappelpuree á la minute Naturel (1 zakje bevat 89 gram) 300 gram rundergehakt 250 gram champignons 800 gram sperziebonen 2 uien JOZO naturel
Bereidingstijd30 min
Gang: Hoofdgerecht
Porties: 4

Ingrediënten

  • 2 zakjes Maggi aardappelpuree á la minute Naturel 1 zakje bevat 89 gram
  • 300 gram rundergehakt
  • 250 gram champignons
  • 800 gram sperziebonen
  • 2 uien
  • JOZO naturel

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • Punt de sperziebonen. Breng een pan met ruim water aan de kook en kook de sperziebonen hierin niet langer dan 8 minuten.
  • Rul het gehakt in een koekenpan. Voeg vervolgens de ui en de champignons samen met de JOZO naturel toe en bak dit ongeveer 3 minuten op hoog vuur mee.
  • Bereid intussen de aardappelpuree volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  • Vul de bodem van de ovenschaal met het gehaktmengsel, doe de sperziebonen daar bovenop en voeg als laatste laag de aardappelpuree toe.
  • Zet het geheel 30 minuten in de oven.

Notities

Jodium (µg): 19