
Ovenschotel met sperziebonen
2 zakjes Maggi aardappelpuree á la minute Naturel (1 zakje bevat 89 gram) 300 gram rundergehakt 250 gram champignons 800 gram sperziebonen 2 uien JOZO naturel
Ingrediënten
- 2 zakjes Maggi aardappelpuree á la minute Naturel 1 zakje bevat 89 gram
- 300 gram rundergehakt
- 250 gram champignons
- 800 gram sperziebonen
- 2 uien
- JOZO naturel
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Punt de sperziebonen. Breng een pan met ruim water aan de kook en kook de sperziebonen hierin niet langer dan 8 minuten.
- Rul het gehakt in een koekenpan. Voeg vervolgens de ui en de champignons samen met de JOZO naturel toe en bak dit ongeveer 3 minuten op hoog vuur mee.
- Bereid intussen de aardappelpuree volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Vul de bodem van de ovenschaal met het gehaktmengsel, doe de sperziebonen daar bovenop en voeg als laatste laag de aardappelpuree toe.
- Zet het geheel 30 minuten in de oven.
Notities
Jodium (µg): 19