Wraps uit de oven

Prep Time20 mins
Cook Time10 mins
Total Time30 mins
Course: Hoofdgerecht
Servings: 4
Calories: 547kcal

Ingredients

  • 8 wraps
  • 200 gram half om half gehakt
  • 300 gram mais (1 blik)
  • 2 paprika’s
  • 800 gram tomatenblokjes (2 blikken)
  • 1 ui
  • 1 teen knoflook
  • basilicum
  • cayennepeper
  • oregano
  • paprikapoeder
  • olijfolie

Instructions

  • Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • Snipper een ui, snijd de paprika’s in blokjes, hak de knoflook fijn en laat het blikje mais uitlekken.
  • Verwarm een eetlepel olijfolie in een pan, doe de ui en de knoflook hierin en fruit het geheel ongeveer 3 minuten totdat de ui glazig is. Voeg na ongeveer 2 minuten het gehakt toe en rul dit. Voeg vervolgens na ongeveer 2 minuten de uitgelekte mais en de paprika toe en bak dit even mee.
  • Voeg één blik tomatenblokjes, een snufje van alle kruiden en twee theelepels basilicum toe en laat het geheel ongeveer 5 minuten pruttelen. Verdeel daarna de helft van het overgebleven blikje tomatenblokjes over de bodem van de ovenschaal.
  • Vul de wraps met het gehaktmengsel en rol de wraps op. Leg alle wraps naast elkaar in de ovenschaal en verdeel de andere helft van de tomatenblokjes over de wraps. Zet de wraps ongeveer 10 minuten in de oven.

Notes

Jodium (µg): 12